Levensverzekering / Vermogensopbouw

Ieder mens maakt in zijn of haar leven verschillende fases mee. Tijdens deze fases loop je meer of minder risico. Vraag jij je bijvoorbeeld af of het voor je nabestaanden goed geregeld is als je plotseling komt te overlijden? Zodat zij in de woning kunnen blijven wonen na je overlijden? Of hoeveel pensioen je later krijgt, heb je enig idee? Allemaal vragen waarop je meestal zelf niet direct antwoorden weet.

Met levensverzekeringen en/of spaarvormen kunnen vaak oplossingen worden gevonden om zekerheden voor jezelf in te bouwen.

Overlijdensrisicoverzekering
Een overlijdensrisicoverzekering keert nabestaanden geld uit na overlijden. De meest voorkomende vormen zijn een verzekering die bij overlijden een gelijk bedrag uitkeert of die tijdens de looptijd evenredig of annuïtair daalt.

Uitvaartverzekering
Uitvaartverzekeringen kunnen bestaan uit een verzekering in natura of een kapitaalverzekering. Na overlijden bestaat bij een naturaverzekering recht op de afgesproken diensten. En het bedrag wat daar op dat moment voor nodig is zodat de uitvaart direct betaald kan worden. Bij een kapitaalverzekering wordt een van te voren afgesproken bedrag uitgekeerd waarmee (gedeeltelijk) de uitvaart kan worden betaald.

Vermogen opbouwen
Vermogen opbouwen kan op vele manieren. Bijvoorbeeld door te sparen op een spaarrekening of door banksparen op een geblokkeerde rekening. Je kunt in het laatste geval niet direct over het saldo van de rekening beschikken, vaak is de looptijd wat langer, maar wel altijd van te voren bepaald. Deze rekening is bijvoorbeeld bedoeld als aanvulling op je pensioen (bancaire lijfrente).

De materie over verzekeren en vermogen opbouwen is complex en voor iedereen anders, advies is daarom zeer belangrijk. Dat geven wij je graag!

Waarom kies je voor een verzekering via Ascol Verzekeringen?

  • Persoonlijk advies.
  • Beste prijs- / kwaliteitsverhouding.
  • Regelmatige controle.
  • Ontzorgen.

Direct online verzekeren
  • Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Particulier

Meer informatie

Zakelijk

Meer informatie