Reisverzekering

Een reis kan plaatsvinden om verschillende redenen: vakantie, zakelijk of wellicht een stage voor een langere duur. Met iedere reis zal je nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat helaas niet de ervaringen waar je op hoopt. Dan is het fijn dat je terug kan vallen op een goede reisverzekering. Maar wat is voor jou de beste reisverzekering, doorlopend of niet? En is de goedkoopste reisverzekering nu wel of niet geschikt voor jouw situatie? Daarin adviseren we je graag!

Er bestaan een heel aantal reisverzekeringen. Toch zijn zeker niet alle reisverzekeringen hetzelfde. Bij een reisverzekering is het belangrijk uit te gaan van je persoonlijke behoefte. Ga je vaak op reis? Blijft de reis binnen Europa of is er werelddekking nodig? Wil je dat geneeskundige kosten en een ongevallendekking ook worden meeverzekerd? Wil je een eventuele annulering meeverzekeren? Zo ja, tot welk bedrag? Dit zijn slechts een aantal van de verschillende mogelijkheden bij reisverzekeringen.

Je kunt voor iedere reis een losse verzekering afsluiten. Voordat je op vakantie gaat neem je contact met ons op dan bekijken wij welke behoeften er zijn voor de betreffende reis. Wil je bijvoorbeeld verlies van je bagage of misschien auto- en motorhulp meeverzekeren, dan wordt de dekking van de verzekering hier op aangepast. Wil je ook het risico van een annulering meeverzekeren, dan is het verstandig binnen zeven dagen nadat de reis geboekt is de verzekering bij ons aan te vragen. In dat geval zijn namelijk gelijk ook eventueel bestaande ziektes meeverzekerd.

Ga je meerdere keren per jaar op reis, dan is het al snel voordeliger een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Dit scheelt per losse verzekering in ieder geval al de poliskosten. Een doorlopende reisverzekering kan net als een losse reisverzekering worden uitgebreid met een annuleringsdekking, maar ook met een dekking van bijvoorbeeld je bagage, medische kosten, ongevallen en/of auto- en motorhulp. Neem contact met ons op om te bekijken welke dekking het beste bij je past.

Als je voor langere tijd naar het buitenland gaat is het belangrijk een reisverzekering af te sluiten die ook deze langere termijn dekt. Als je voor stage, studie, werk of een wereldreis een langere tijd naar het buitenland vertrekt is het een prettig idee dat je gedurende de hele reis goed verzekerd bent. Vraag bij ons naar de best passende ‘lang-op-reis’ verzekering voor jou.

Waarom kies je voor een verzekering via Ascol Verzekeringen?

  • Persoonlijk advies.
  • Beste prijs- / kwaliteitsverhouding.
  • Regelmatige controle.
  • Ontzorgen.

Direct online verzekeren
  • Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Particulier

Meer informatie

Zakelijk

Meer informatie