Zakenreisverzekering

Als jij of je werknemers op zakenreis gaan is het een geruststellende zekerheid dat professionele hulp direct kan worden ingeroepen als er nood aan de man is. Met iedere reis zal je nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat helaas niet de ervaringen waar je op hoopt. Dan is het fijn dat je terug kan vallen op een goede reisverzekering. Maar wat is voor jou de beste reisverzekering, doorlopend of niet? En is de goedkoopste reisverzekering nou wel of niet geschikt voor jouw situatie? Daarin adviseren we je graag!

Je kunt voor iedere zakenreis een losse verzekering afsluiten. Neem, voordat je op reis gaat, contact met ons op dan bekijken wij samen welke behoeften er zijn voor de betreffende reis. Wil je bijvoorbeeld verlies van je bagage of misschien auto- en motorhulp meeverzekeren, dan wordt de dekking van de verzekering hier op aangepast. Wil je ook het risico van een annulering meeverzekeren, dan is het verstandig binnen zeven dagen nadat de reis geboekt is de verzekering bij ons aan te vragen. In dat geval zijn namelijk gelijk ook eventueel bestaande ziektes meeverzekerd.

Gaan jij of je werknemers meerdere keren per jaar op reis, dan is het al snel voordeliger een doorlopende zakenreisverzekering af te sluiten. Je kunt dan op ieder moment van het jaar, zonder administratieve rompslomp op reis gaan. Een doorlopende zakenreisverzekering kun je door middel van modules steeds verder uitbreiden. Neem contact met ons op om samen te kijken welke dekking het beste bij jou en je bedrijf past.

Waarom kies je voor een verzekering via Ascol Verzekeringen?

  • Persoonlijk advies.
  • Beste prijs- / kwaliteitsverhouding.
  • Regelmatige controle.
  • Ontzorgen.

Direct online verzekeren
  • Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Particulier

Meer informatie

Zakelijk

Meer informatie